Nya trender för 2022 för dina träningspass

År 2022 kommer miniträningspass att vara ultratrendigt i fitnessvärlden tror vi på Kreatinkopa.nu. Borta är de dagar då du behöver ägna en viss tid åt att träna. Ett minipass är perfekt för personer som vill hålla sig i form men inte har tid för ett 45-minuters eller timmes långt träningspass. ”Detta beror på att de flesta människor tänker på träning som något som kräver mycket ansträngning, tid och ett klädbyte”, säger Glenn Gaesser, PhD, professor i träningsfysiologi vid Arizona State University, till Healthline och tillägger att miniträningar tilltalar människor som inte tränar. inte har tid eller motivation för ”ett stort träningspass”, bara en av flera träningstrender som vi lämnar bakom oss 2021.

Minipass, som kombinerar konditionsträning, styrka och rörlighet, kan spridas ut över dagen i fem eller tio minuter vardera. För att göra det enklare att lägga till din dag, sa professorn i fysisk aktivitet och livsstil vid University of Sydney, Emmanuel Stamatakis, PhD, till Everyday Health att löpande ärenden kan vara ett miniträning ”även om det är 30 sekunder att springa uppför en trappa , att bära sina shoppingväskor istället för att använda en vagn, eller bara gå i snabbare takt”, sa han.

Nya trender för 2022 för dina träningspass
Minipass en framtida träningsstandard?

Om hans är något som ännu inte är inom din räckhåll och inte passar in i din budget så kan vi hjälpa dig att hitta din finansiär. Du kan låna pengar enkelt och snabbt. Det finns flera webbplatser som erbjuder mikrolån för sådana uppkommande utgifter för utrustning inom några minuter.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *